Dezinsekcija bubašvaba i bubarusa

Usluga Southpharm-a, kojom se uspešno bavimo i rešavamo probleme .

SOUTHPHARM održava Vaše objekte, istrebljenim od buba švaba i buba rusa u skladu sa zakonima i regulativama, jer naša kompanija posluje u skladu sa ISO 9001 sistemom za upravljanje kvalitetom, a posedujemo i HACCP sertifikaciju.

U SOUTHPHARMU   možete poručiti preparate za suzbijanje bubašvaba i muva.

Crna kućna buba švaba (Blatta orientalis) je tamno braon boje i odrasla ženka je veličine i do 30 mm, i ima zakržljala krila, dok je mužjak nešto manji, do 25mm i ima krila, ali ne može da leti. Dovoljno da prepoznate o kojoj je bubi reč i pozovete nas da dodjemo i u kratkom vremenskom roku ih istrebimo, zaprašimo i rešimo problem. Da, baš tako, jer sam postupak ne traje dugo, sve je ekološki, jednostavno. Ne treba da čistite pre nego što dodjemo ni posle kada odemo.

JEDNOSTAVNO, KVALITETNO, PROFESIONALNO I PRISTUPAČNO

Uništavanje bubašvaba i dezinsekcija  prostora, na kom se nalaze bubašvabe je ozbiljan zadatak, naročito ako vam se učini da ste problem rešili i da nema tih neprijatnih buba oko vas. To znači da ste se bavili istrebljenjem na razne alternativne načine, dok su se buba švabe množile. Upotrebom pravih preparata, koji su pri tom neškodljivi za ljude, kućne ljubimce, ptice i njihovo zdravlje, bavimo se istrebljenjem buba švaba na pravi i lagan način. Profesionalnom dezinsekcijom!

Profesionalna dezinsekcija rešava problem svih buba, kao i buba švaba i sprečava njihovo vraćanje. Njima inače  pogoduje toplo i vlažno stanište a mogu da žive i do 5 godina, razmnožavajući se. Crna buba švaba je jedna od 3000 vrsta koliko ih inače ima, i ona je obična kućna. Njen smrad je karakterističan i neprijatan, i može da napravi štetu na knjigama, papiru,  tekstilu itd. I  ne samo to. Kroz ventilaciju i kanalizaciju prelaze iz stana u stan u potrazi za hranom i mogu biti i prenosici raznih bolesti, naročito ako se nalaze u bolnicama i imaju dodir sa infektivnim mestima, u potrazi za hranom.

Buba rus je podjednako buba napast, koja se pojavi na toplim, vlažnim mestima u vašoj kući, stanu, na poslu i vrlo brzo je ima u sve većem broju. Buba rus je braonkaste boje, pola manja od bubašvabe, veoma brza buba, 10-15 mm veličine i pravi štetu izmetom i presvakama, šireći neprijatan miris. Veoma brzo se razmožava a može biti i prenosioc zaraznih bolesti, tako da je intervencija i brza reakcija neophodna. U toku noći, kada je mrak i kad je mirno, bube rusi šetaju po stanu, kuhinji, prehrambenih proizvodima. Kada uključite svetlo oni će se razbežati a vi ćete shvatiti da već tog jutra morate da preduzmete sve, da tako neprijatne noćne susrete izbegnete zauvek.

Mi održavamo Vaše objekte u skladu sa zakonima i regulativama.

SOUTHPHARM posluje u skladu sa ISO 9001 sistemom za upravljanje kvalitetom, a posedujemo i HACCP sertifikaciju.

Zovite da dodjemo i rešimo se buba

BEZ obzira na Vašu lokaciju, mi dolazimo

JEDNOSTAVNO, KVALITETNO, PROFESIONALNO I PRISTUPAČNO

Unapređujemo i čuvamo zdravlje Vaših životinja

Najbolji u DDD uslugama u Beogradu

Po komentarima korisnika, jedna od najboljih firmi za dezinsekciju, deraztizaciju i dezinfekciju u Beogradu.