Deratizacija

U SOUTHPHARMU možete nabaviti preparate za suzbijanje miševa i pacova.

SOUTHPHARM rešava problem s glodarima i radi :

·       Dertizacija stambenog fonda

·       Deratizacija deponija smeća, gradilišta, groblja

·       Deratizacija prostorija radnih organizacija, skladišta, magacina

·       Deratizacija slobodnih i zelenih površina

Deratizacija je skup mera i postupaka koji se preduzimaju radi smanjenja populacije pacova, miševa. Ti glodari, su uzročnici i prenosnici zaraznih bolesti, a zbog svoje velike rasprostranjenosti, plodnosti i inteligencije predstavljaju veliku opasnost po čoveka i njegovu okolinu. Kad je reč o bolestima koje izazivaju glodari, spisak je veliki i pomenućemo samo neke: leptospiroza, pseudotuberkuloza, hemoragične groznice, slinavka i šap, besnilo, kuga, tifus, lepra itd. Svetska zdravstvena organizacija govori o značaju suzbijanja glodara iz više jasnih razloga, kako iz ugla preventive, tako i iz prikaza već učinjene štete, koja se meri na preko 80 milijardi dolara. Prema tome, mere za suzbijanje i uništavanje glodara možemo da podelimo na :

·       Preventivne mere – Metode kojim se sprečava premnožavanje glodara u jednoj određenoj životnoj sredini. Jedna od indirektnih mera je i pravilno održavanje vodovodnih instalacija, koje će doprineti smanjenju ili potpunom istrebljenju glodara svih vrsta, jer ne mogu da žive bez vode. Naravno, održavanje higijene je važno i neophodno i zbog glodara kao  i štetočina i insekata.

·       Kurativne mere – Metode u koje se ubrajaju biološke metode, fizičke ili mehaničke metode zaštite i hemijske metode.

Hemijska metoda je najefikasnija i podrazumeva upotrebu otrova.

Postavlja se pitanje kako uništiti svu tu dosadnu gamad, a opet ne ugroziti zdravlje ljudi i domaćih životinja. Odgovor je vrlo jednostavan jer mi  posedujemo sve potrebne ateste. Sve preparate, koje koristi SOUTHPHARM za proces dezinsekcije, su odobreni za upotrebu po strogim ekološkim standardima Evropske unije i zadovoljavaju HACCP standarde. Atestirani su od strane Ministarstva za rad, zdravstvo i socijalnu politiku.

Postoji više od 3000 vrsta različitih glodara u svetu. Kod nas u Srbiji ih ima oko 30 vrsta i sve su podjednako opasne po zdravlje ljudi. Veoma se brzo razmožavaju, i adaptiraju na sve vremenske uslove, tako da se ozbiljno treba baviti uništavanjem. Mi smo tu da vam pomognemo SOUTHPHARM Tim profesionalaca će doći i rešiti sve.

Bez obzira na Vašu lokaciju, mi dolazimo

JEDNOSTAVNO, KVALITETNO, PROFESIONALNO I PRISTUPAČNO

Pozivom na naš broj u roku od 24 sata smo kod Vas

Unapređujemo i čuvamo zdravlje Vaših životinja

Najbolji u DDD uslugama u Beogradu

Po komentarima korisnika, jedna od najboljih firmi za dezinsekciju, deraztizaciju i dezinfekciju u Beogradu.