Dezinsekcija

Dezinsekcija, dezinfekcija I deratizacija – Usluge Southpharm-a, kojim se uspešno bavimo i rešavamo probleme

SOUTHPHARM održava Vaše objekte u skladu sa zakonima i regulativama, jer naša kompanija posluje u skladu sa ISO 9001 sistemom za upravljanje kvalitetom, a posedujemo i HACCP sertifikaciju.

Rešite se insekata, buba i glodara, štetočina! Beograd i okolina

Dezinsekcija je mera kojoj treba posvetiti posebnu pažnju, kada želimo da uništimo ili da kontrolišemo populacije insekata, koji pričinjavaju štetu. To je skup mera  kojim se utvrđuje problem, u odnosu na mesto na kom se nalaze, vrstu štetočine, vrstu primenjivog preparata i niz drugih mera, na osnovu kojih se odredi postupak. Tako razlikujemo dezinsekciju zatvorenog prostora i dezinsekciju otvorenog prostora.

Southpharm uspešno uništava i radi  :

·       Suzbijanje buba-švaba, buba rusa, žutih I crnih mrava, muva, mušica, buva,  moljaca, stršljena, paukova I mnogih drugih u stanovima i prostorijama

  • Suzbijanje ektoparazita ljudi i životinja
  • Suzbijanje komaraca (larvi, odaslih i kućnih formi)
  • Suzbijanje krpelja
  • Suzbijanje štetočina namirnica i robe (fumigacija fosforvodonikom žitarica, brašna i proizvoda od brašna, pasulja, pirinča, kafe, začina, badema, kikirikija, oraha, vune, pamika, kože i dr.)

Dezinsekcija je zajednički naziv za skup preventivnih i drugih mera koje se sprovode s ciljem smanjenja populacije, najmanje, do praga štetnosti, zaustavljanja rasta i razmnožavanje ili potuno uništavaju populacije štetnih insekata koji prenose zarazne bolesti, parazitiraju na telu čoveka, koji uzrokuju alergijske reakcije, imaju toksično delovanje ili su uznemiravači ili skladišni štetnici na hrani.

Svi preparati koji se koriste za proces dezinsekcije su odobreni za upotrebu po strogim ekološkim standardima Evropske unije i zadovoljavaju HACCP standarde. atestirani su od strane Ministarstva za rad, zdravstvo i socijalnu politiku. Ne sadrže štetna isparenja tako da mogu da se koriste u prostorijama kao što su bolnice, obdaništa, kuhinje.

U SOUTHPHARMU   možete poručiti preparate za suzbijanje bubašvaba i muva.

Unapređujemo i čuvamo zdravlje Vaših životinja

Najbolji u DDD uslugama u Beogradu

Po komentarima korisnika, jedna od najboljih firmi za dezinsekciju, deraztizaciju i dezinfekciju u Beogradu.